Peuterspeelgroep de Stampertjes

Peuterspeelgroep De Stampertjes is gehuisvest in  basisschool De Regenboog in de wijk Slikkerveer.

De Stampertjes is een christelijke peuterspeelgroep. Hier willen we aan de kinderen meegeven wat er in de Bijbel staat. Wanneer u ook vindt dat het belangrijk is dat kinderen in een omgeving zijn waar de liefde van God de grondtoon van het bestaan is, dan is deze peuterspeelgroep een hele goede keuze. Ieder kind is uniek door God gemaakt met zijn eigen talenten.

Gezellige locatie met leuke speelruimte

De locatie is gezellig en het lokaal van de basisschool is speciaal ingericht voor peuteropvang. De peuters maken het schoolgebeuren alvast een beetje mee en wennen aan de school.

Buiten spelen

Buiten spelen vinden wij een belangrijk onderdeel van de dag en dat doen wij zo vaak als mogelijk is. Bij basisschool De Regenboog is een mooi plein, waar ook voor de peuters ruimte is om te spelen.

Stimulerend aanbod aan activiteiten

Wij bieden een gevarieerd spelaanbod en leermogelijkheden met veel verschillend materiaal en speelgoed. Ons gemotiveerde team staat garant voor een veilige, leuke en stimulerende opvang van je kind.

Gezonde verantwoorde voeding

Gezonde voeding vinden wij belangrijk. Wij geven bijvoorbeeld als tussendoortje gezonde snacks (tomaat, komkommer, kaakje), geven thee van biologische oorsprong en schenken alleen limonadesiroop zonder kunstmatige zoetstoffen. Indien kinderen trakteren adviseren wij een gezonde traktatie, kijk bijvoorbeeld op www.gezondtrakteren.nl en www.gezonde-traktatie.nl. Wij houden uiteraard ook rekening met speciale wensen (allergie, geloofsovertuiging e.d.). Alleen bij uitstapjes of grote feesten worden weleens frietjes gehaald, pannenkoeken gebakken, of tosti’s of chips gegeten.

Rust en ritme

Elk kind is anders, elke leeftijdsgroep heeft andere behoeften, dus daarmee houden wij ook rekening. Dagelijks zijn er vaste onderdelen: samen in de kring, een activiteit, vrij spelen. Maar elke dag is ook een beetje anders. Er wordt rekening gehouden met het kind als individu. Is het moe en heeft het rust nodig, dan krijgt het kind dat ook. Even lekker in een stil hoekje of op schoot.

Mogelijkheden

Peuterspeelgroep De Stampertjes is open op maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Deze locatie heeft één groep van maximaal 15 kinderen per dagdeel.

Peuterspeelgroep De Stampertjes
Reijerweg 60
2983 AT Ridderkerk

bij CBS De Regenboog
in de wijk Slikkerveer

T: 06-86818211 of 0180-200210
E: psg.destampertjes@s-k-r.nl

Clustermanager:
Yvonne de Snoo

Medewerker klantenservice:
Ingrid van Hattem

Open: maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur

“Iedereen mag meedoen!”