Werken bij SKR2019-03-20T19:05:12+00:00

Wij bieden kinderopvang in de leeftijdsgroep van 0-13 jaar op vier kinderdagverblijven, zes peuterspeelgroepen en zeven buitenschoolse opvanglocaties. Er wordt wijkgericht gewerkt. Integraal kind centrum (IKC) ontwikkeling met onderwijs en andere partners is een belangrijk speerpunt waar inmiddels goede stappen in zijn gemaakt.  Circa 80-85 betrokken collega’s vormen met elkaar een hechte en warme organisatie waarin, naast de volle aandacht voor de kinderen en de ouders ook aandacht en zorg is voor elkaar. Wij zijn ondernemend; ontwikkeling staat bij ons centraal: ontwikkeling van de kinderen, de organisatie, de diensten, externe samenwerkingsrelaties en van de medewerkers.

Per direct zijn wij op zoek naar een locatiemanager

(24 uren per week, twee opvanglocaties, lid management team)

In deze functie werk je samen in een team van in totaal vier locatiemanagers, met de collega’s van het centraal bureau en met de pedagogische teams aan een zo goed mogelijke dagelijkse kinderopvang en aan de ontwikkeling van de organisatie.

Om dat te realiseren zorg je er als locatiemanager voor dat de strategische pijlers van Kinderopvang SKR worden vertaald naar jouw locaties en daar ook invulling krijgen. Als locatiemanager ben je integraal verantwoordelijk voor alle bedrijfsprocessen op de locaties. Je helpt de teams en individuele medewerkers verder te ontwikkelen en stuurt aan op een kwalitatief hoogwaardig pedagogisch klimaat en het voldoen aan de kwaliteitseisen. Bij Kinderopvang SKR zijn een pedagogisch beleidsmedewerker en een pedagogische coach werkzaam die de pedagogische teams hierin ondersteunen. Je voert diverse operationele werkzaamheden uit en houdt vanuit een helicopterview overzicht op de efficiënte en effectieve uitvoer van werkprocessen. Je bent toegankelijk voor ouders/verzorgers en bent een prettige gesprekspartner voor GGD, gemeente, schooldirecteuren en andere ontwikkelpartners over doorgaande leerlijnen en over opvoed- en ontwikkelvraagstukken. Je geeft hiërarchisch leiding aan medewerkers op twee locaties (circa 25 medewerkers) met IKC ontwikkeling en je werkt in samenwerking met onderwijs en andere ontwikkelpartners. Op de locaties zijn meerdere werksoorten. Je maakt deel uit van het management team en rapporteert aan de directeur-bestuurder.

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde relevante HBO opleiding, bij voorkeur aangevuld met een coach- of management opleiding.
 • Enkele jaren ervaring in een leidinggevende positie. Was dit in de kinderopvangbranche dan is dat een pre.
 • Gedegen en actuele kennis van de wet- en regelgeving  en specifieke eigenschappen van de kinderopvangbranche is een pre.
 • Ervaring met IKC ontwikkeling.
 • Een procesgerichte werkwijze.
 • Goede communicatieve vaardigheden in verschillende werkomgevingen.
 • Goede sociale vaardigheden.
 • Een ontwikkelingsgerichte werkhouding.
 • Sterk in samenwerken en verbinden.
 • Een gestructureerde en planmatige werkwijze.
 • Een resultaatgerichte instelling.
 • Beschikbaarheid op in ieder geval de woensdag is een belangrijke pre. Bij een arbeidsduur van 28 uur is 4 dagen beschikbaarheid gewenst. De verwachting is dat de formatie in de toekomst ontwikkelt naar 28 uur per week.

Wat biedt Kinderopvang SKR jou?

 • De arbeidsvoorwaarden zijn ingedeeld in schaal 10 van de CAO Kinderopvang
  (minimaal € 3.089,- en maximaal € 4.155,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek).
 • Een bewegende omgeving waarin je kunt bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de organisatie.
 • Je zal veel ruimte hebben voor inbreng van jouw ideeën voor ontwikkeling.
 • Een inspirerende, slagvaardige, positieve en warme werkomgeving met korte lijnen.
 • Een team van betrokken en loyale medewerkers.
 • De mogelijkheid om mee te werken aan het betekenisvol inhoud geven aan het werken binnen een integrale kindvoorziening in samenwerking met de partner in het onderwijs.

Solliciteren
Wij hebben de werving en de voorselectie van deze vacature uitbesteed aan Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV, zo spoedig mogelijk, ter attentie van Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang  o.v.v. ‘SKRLM04’ via het e-mailadres  sollicitatie@vanheklelieveld.nl.  Sollicitaties worden bij binnenkomst direct in behandeling genomen.

Na telefonische intakegesprekken zal een selectie worden gemaakt van kandidaten die worden uitgenodigd voor een persoonlijk selectiegesprek.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je een e-mail sturen met daarin je telefoonnummer, aan Margit de Lange, Van Hek & Lelieveld  via het e-mailadres delange@vanheklelieveld.nl. Zij zal op een passend moment telefonisch contact met jou opnemen.

Ben jij pedagogisch medewerker?

Wil jij werken op PSG Bambi én BSO De Klimop Rijsoord? (24 uur per week, verdeeld over 4 dagen, werkdagen in overleg) Pak dan je kans en solliciteer!

Onze peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang in Rijsoord zijn gelegen binnen CBS De Klimop. Samen met de basisschool werken wij hard aan een integraal kind centrum waarin kinderopvang en onderwijs gearmd gaan. Zo loopt de leerlijn vanuit de peuterspeelgroep door naar groep één van de basisschool. Er worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd en wij bieden de kinderen vanaf 2 jaar tot aan het einde van de basisschool de ruimte om zich te ontwikkelen, te leren en te spelen. Dit doen wij met liefde, veel enthousiasme en creativiteit.

Lijkt het je leuk deel uit te maken van een gezellig team en mee te denken over manieren hoe dit IKC nog meer vorm krijgt? Heb jij de juiste diploma’s om in de kinderopvang te mogen werken? (het liefst in het bezit van VVE en Taaltoets 3f,) Stuur dan een e-mail met jouw motivatie naar Yvonne de Snoo, cluster-manager van de wijk Rijsoord. Neem ook contact met haar op wanneer je nog vragen hebt.

Reageren kan tot 1 april  aanstaande.

Mail: y.desnoo@s-k-r.nl

Volg jij een opleiding om in de kinderopvang te mogen werken?

Dan bieden wij jou een stageplaats aan op één van onze opvanglocaties. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met onze praktijkbegeleider Miranda Breevaart via e-mail: praktijkopleider@s-k-r.nl

Kwaliteit
Pedagogisch beleid
Werkwijze
Huisregels
Algemene voorwaarden
Inschrijven

“Wat een prettige lokatie voor mijn kinderen”