Pedagogisch medewerkers gezocht!

Voor de naschoolse opvang op onze BSO locatie De Buitenbol zoeken wij  een enthousiaste collega.
16 uren per week, verdeeld over 3 dagen: maandag, dinsdag, donderdag.
Ben je creatief en enthousiast?
Lijkt het je leuk deel uit te maken van een gezellig team?
Denk je graag mee over hoe je een uitdagende en aantrekkelijke omgeving creëert voor kinderen in de basisschoolleeftijd?
Deze BSO locatie vormt samen met KDV Andrea, PSG De Peuterbol en BSO De Fontein, ons opvangcluster in Bolnes. Op deze BSO locatie bieden wij voorschoolse, naschoolse én vakantieopvang aan voor kinderen in de basisschool leeftijd.

Bij KDV Calimero zoeken wij een collega ter vervanging bij zwangerschapsverlof van een vaste medewerker.
24 uren per week, verdeeld over 3 hele dagen
Van juni tot en met november 2019
Werk jij graag met kinderen van 0 tot en met 3 jaar? Kan jij ze begeleiden in hun ontwikkeling? Ben je creatief en een teamspeler?
Deze dagopvang locatie is gelegen in de wijk Slikkerveer en vormt een opvangcluster met PSG De Stampertjes en BSO De Regenboog. Opvang is hier mogelijk van 0 tot en met 3 jaar. KDV Calimero heeft één babygroep, twee peutergroepen en een 3+ groep.

Voor alle opvanglocaties zoeken wij invalkrachten.
Als invalkracht ben je werkzaam op een kinderdagverblijf, peuterspeelgroep en/of buitenschoolse opvanglocatie op basis van een aantal uren per week die in overleg te bepalen zijn.

Dus heb jij de juiste diploma’s om in de kinderopvang te mogen werken? (het liefst in het bezit van VVE en Taaltoets 3f,)  Of ben je bijna klaar met je opleiding? Stuur dan een e-mail met jouw motivatie naar Sylvia Pols, medewerker personeelszaken. Geef daarbij ook aan op welke vacature je reageert.  Zij brengt je in contact met de juiste locatiemanager, die je alle informatie kan geven over de betreffende functie.

Zoek je een stageplaats?

Dan bieden wij jou een stageplaats aan op één van onze opvanglocaties. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met onze praktijkbegeleider Miranda Breevaart via e-mail: praktijkopleider@s-k-r.nl

Kwaliteit
Pedagogisch beleid
Werkwijze
Huisregels
Algemene voorwaarden
Inschrijven

“Wat een prettige lokatie voor mijn kinderen”