Werken als pedagogisch medewerker bij kinderdagverblijf
én buitenschoolse opvang?

Dat kan! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega bij onze opvang locatie De Klimop Centrum.
* 32 uren per week
* 3 dagen kinderdagverblijf
* 2 middagen buitenschoolse opvang

Het kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang zijn gelegen binnen CBS De Klimop. Samen met onze peuterspeelgroep én de basisschool werken wij bij deze locatie aan een integraal kind centrum waarin kinderopvang en onderwijs gearmd gaan. Er worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd en hier bieden wij kinderen vanaf 3 maanden tot aan het einde van de basisschool de ruimte om zich te ontwikkelen, te leren en te spelen. Dit doen wij met liefde, veel enthousiasme en creativiteit.

Lijkt het je leuk deel uit te maken van een gezellig team, heb jij de juiste diploma’s om in de kinderopvang te mogen werken? (het liefst in het bezit van VVE en Taaltoets 3f) en ben je beschikbaar per 1 september 2019?

Stuur dan een e-mail met jouw motivatie naar Sylvia Pols, medewerker personeelszaken.
Heb je vragen over de functie, mail dan naar Joyce Alkemade, clustermanager Drievliet/Centrum West.

Reageren kan tot 20 juli aanstaande.

Werken bij de buitenschoolse opvang?

Wij zijn ook op zoek naar pedagogisch medewerkers voor onze buitenschoolse opvanglocaties. Naast een aantal vaste uren, zal je ook invalwerk doen. Je krijgt een contract op basis van 16 uur.

Dus heb jij de juiste diploma’s om in de kinderopvang te mogen werken? Of ben je bijna klaar met je opleiding? Stuur dan een e-mail met jouw motivatie naar Sylvia Pols, medewerker personeelszaken. Zij brengt je in contact met de juiste locatiemanager, die je alle informatie kan geven over deze functie.

Zoek je een stageplaats?

Dan bieden wij jou een stageplaats aan op één van onze opvanglocaties. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met onze praktijkbegeleider Miranda Breevaart

Kwaliteit
Pedagogisch beleid
Werkwijze
Huisregels
Algemene voorwaarden
Inschrijven

“Wat een prettige lokatie voor mijn kinderen”