Kinderopvang SKR in Ridderkerk biedt op professionele wijze kinderopvang in de leeftijdsgroep van 0-13 jaar. De organisatie heeft vier kinderdagverblijflocaties, zes peuterspeelgroepen en zeven buitenschoolse opvanglocaties. Er wordt wijkgericht gewerkt. IKC ontwikkeling met onderwijs en andere ontwikkelpartners is een belangrijk speerpunt waar goede stappen in zijn gemaakt. 100 betrokken collega’s vormen met elkaar een hechte en warme organisatie waarin naast de volle aandacht voor de kinderen en de ouders ook aandacht en zorg is voor elkaar. Kinderopvang SKR is ondernemend; ontwikkeling staat bij Kinderopvang SKR centraal: ontwikkeling van de kinderen, de medewerkers, de organisatie, de diensten en de externe samenwerkingsrelaties.

3 juli 2020

Werken als pedagogisch medewerker?

Voor BSO De Klimop (20/24 uur) en BSO De Bongerd (12/14 uur) zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s.

Deze opvanggroepen zijn gelegen binnen de basisscholen De Klimop in Rijsoord en De Bongerd in de wijk Drievliet. Je werkt samen in een team van pedagogisch medewerkers tijdens de voorschoolse en de naschoolse opvang toe naar een aanbod op maat voor ieder kind.

Je kan je bij ons creatief inzetten, verder ontwikkelen en initiatief nemen met leuke activiteiten. Gek op een potje voetbal of bijvoorbeeld een kookworkshop met de kinderen? Wees welkom in ons team en laat van je horen.

Past deze afwisselende functie bij jou? En heb jij papieren om bij de buitenschoolse opvang te mogen werken? Mail dan je motivatiebrief met CV naar Sylvia Pols (medewerker personeelszaken) via s.pols@s-k-r.nl en zet er meteen bij naar welke functie je voorkeur uitgaat.

Zoek je een stageplaats?

Dan bieden wij jou een stageplaats aan op één van onze opvanglocaties. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met onze praktijkbegeleider Miranda Breevaart

Kwaliteit
Pedagogisch beleid
Werkwijze
Huisregels
Algemene voorwaarden
Inschrijven

“Wat een prettige lokatie voor mijn kinderen”