Werken als pedagogisch medewerker bij Kinderopvang SKR?

Voor PSG Bambi en BSO De Klimop zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker (20 uren)
Deze opvanggroepen zijn gelegen binnen basisschool De Klimop in Rijsoord. In deze school wordt gewerkt vanuit een Christelijke identiteit. Het is een kleine traditionele school met dorps karakter, waar iedereen welkom is, die de grondslag en visie respecteert.

Als pedagogisch medewerker in Rijsoord zal je inzetbaar zijn op de peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang maar ook ondersteunende (zorg) taken verrichten in de klas. Wij zijn op zoek naar iemand voor 20 uren per week, het liefst te verdelen over vier dagen.
Je werkt samen in een team van pedagogisch medewerkers en leerkrachten, toe naar een aanbod op maat voor ieder kind, binnen een Integraal Kind Centrum.

Past deze afwisselende functie bij jou? Neem contact op en laten we een afspraak maken om kennis te maken met elkaar. In een persoonlijk gesprek vertel je ons wie je bent en wat jouw wensen zijn. Wij vertellen je dan alles over Kinderopvang SKR en wat wij voor jou kunnen betekenen.
Twijfel je of jij de juiste papieren hebt, vraag het ons. We kunnen samen bekijken wat er misschien (nog) mist en welke mogelijkheden er zijn.

Bel of stuur e-mail naar clustermanager Yvonne de Snoo via 0180-464775 /
y.desnoo@s-k-r.nl om een afspraak te maken of je vragen te stellen. Haar werkdagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Buitenschoolse opvang kanjers gezocht voor al onze BSO locaties!
(2 tot 5 middagen per week)

De BSO is een plaats waar gelachen en gespeeld kan worden. Een plek waar kinderen hun sociale vaardigheden verder kunnen ontwikkelen en waar ze vriendjes zijn met andere kinderen. Onder begeleiding van onze pedagogische medewerkers nemen de kinderen deel aan allerlei activiteiten. De medewerkers creëren een sfeer waarin kinderen zich veilig en vrij voelen.

Ben jij een creatieve teamspeler? Klaar voor een spelletje, potje voetbal of bijvoorbeeld samen koken? Kan jij daarbij een pedagogische rol vervullen en de kinderen meenemen op weg naar zelfstandigheid? Lijkt het je leuk deel uit te maken van een gezellig team, heb jij de juiste diploma’s om in de kinderopvang te mogen werken? Ben je direct of op korte termijn beschikbaar om ons team tijdens de naschoolse opvang te komen versterken? (Werken tijdens voorschoolse opvanguren en in de schoolvakanties in overleg) Stuur dan een e-mail met jouw motivatie & CV naar Sylvia Pols,medewerker personeelszaken en geef aan naar welke locatie jouw voorkeur uitgaat.

Solliciteren als pedagogisch medewerker invaluren?
Op dit moment zoeken wij meerdere collega’s in het bezit van een diploma om te werken in de kinderopvang, die inzetbaar zijn op verschillende opvanglocaties op basis van een contract van 16 tot 20 uur. Heb jij tijd om flexibel te zijn in je werkdagen en lijkt het je leuk om (eventueel op meerdere locaties) inzetbaar te zijn als invalkracht. Dan hebben wij jou hard nodig!

Stel je voor in een mail aan Sylvia Pols, medewerker personeelszaken, waarin ook je motivatie te lezen is en de momenten dat je beschikbaar bent. Zet er meteen bij of je voorkeur uitgaat naar het werken met kinderen tot vier jaar of kinderen in de basisschoolleeftijd of beiden. Daarna zal één van onze managers contact met je opnemen om samen met jou de mogelijkheden te bespreken. Vergeet je CV niet bij te voegen.

Zoek je een stageplaats?

Dan bieden wij jou een stageplaats aan op één van onze opvanglocaties. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met onze praktijkbegeleider Miranda Breevaart

Kwaliteit
Pedagogisch beleid
Werkwijze
Huisregels
Algemene voorwaarden
Inschrijven

“Wat een prettige lokatie voor mijn kinderen”