Werken als pedagogisch medewerker bij Kinderopvang SKR?

Vervanging zwangerschapsverlof, pedagogisch medewerker babygroep bij kinderdagverblijf Baloe
(32 per week)

Op de babygroep heerst een rustige sfeer. De gespecialiseerde babyleidsters geven de baby’s alle aandacht en zorg die zij nodig hebben. Door een vast ritme en herhaling bieden wij de baby’s een gevoel van veiligheid en vertrouwen. We laten de baby’s de wereld om zich heen ontdekken in de speciaal voor baby’s ingerichte groep. Door gepast speelgoed aan te bieden, liedjes te zingen, boekjes lezen, te knuffelen, worden de baby’s gesteund in hun ontwikkeling, die zij allen in hun eigen ritme beleven.

Bij de babygroep gaat één van onze medewerkers vanaf eind oktober 2019 een aantal maanden met zwangerschapsverlof. Wij zoeken voor die periode een nieuwe collega, die getraind is in het werken met baby’s en het werken op de babygroep geweldig lijkt. Die vier dagen per week beschikbaar is om baby’s te verzorgen en te ondersteunen en ze uitdaging te bieden om een stapje verder te zetten in hun ontwikkeling. Ben jij beschikbaar de gevraagde maanden en wellicht ook nog daarna om te blijven werken als pedagogisch medewerker binnen onze organisatie? Pak dan nu deze kans en stuur een mail met daarin jouw motivatie en CV in de bijlage naar Sylvia Pols, medewerker personeelszaken.

Buitenschoolse opvang kanjers gezocht bij De Bongerd, Oosterhonk of De Regenboog
(2 tot 5 middagen per week)

De BSO is een plaats waar gelachen en gespeeld kan worden. Een plek waar kinderen hun sociale vaardigheden verder kunnen ontwikkelen en waar ze vriendjes zijn met andere kinderen. Onder begeleiding van onze pedagogische medewerkers nemen de kinderen deel aan allerlei activiteiten. De medewerkers creëren een sfeer waarin kinderen zich veilig en vrij voelen.

Ben jij een creatieve teamspeler? Klaar voor een spelletje, potje voetbal of bijvoorbeeld samen koken? Kan jij daarbij een pedagogische rol vervullen en de kinderen meenemen op weg naar zelfstandigheid? Lijkt het je leuk deel uit te maken van een gezellig team, heb jij de juiste diploma’s om in de kinderopvang te mogen werken? Ben je direct of op korte termijn beschikbaar om ons team tijdens de naschoolse opvang te komen versterken? (Werken tijdens voorschoolse opvanguren en in de schoolvakanties in overleg) Stuur dan een e-mail met jouw motivatie & CV naar Sylvia Pols,medewerker personeelszaken en geef aan naar welke locatie jouw voorkeur uitgaat.

Solliciteren als pedagogisch medewerker invaluren?
Op dit moment zoeken wij meerdere collega’s in het bezit van een diploma om te werken in de kinderopvang, die inzetbaar zijn op verschillende opvanglocaties op basis van een contract van 16 tot 20 uur. Heb jij tijd om flexibel te zijn in je werkdagen en lijkt het je leuk om (eventueel op meerdere locaties) inzetbaar te zijn als invalkracht. Dan hebben wij jou hard nodig!

Stel je voor in een mail aan Sylvia Pols, medewerker personeelszaken, waarin ook je motivatie te lezen is en de momenten dat je beschikbaar bent. Zet er meteen bij of je voorkeur uitgaat naar het werken met kinderen tot vier jaar of kinderen in de basisschoolleeftijd of beiden. Daarna zal één van onze managers contact met je opnemen om samen met jou de mogelijkheden te bespreken. Vergeet je CV niet bij te voegen.

Zoek je een stageplaats?

Dan bieden wij jou een stageplaats aan op één van onze opvanglocaties. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met onze praktijkbegeleider Miranda Breevaart

Kwaliteit
Pedagogisch beleid
Werkwijze
Huisregels
Algemene voorwaarden
Inschrijven

“Wat een prettige lokatie voor mijn kinderen”