Kinderopvang SKR in Ridderkerk biedt op professionele wijze kinderopvang in de leeftijdsgroep van 0-13 jaar. De organisatie heeft vier kinderdagverblijflocaties, zes peuterspeelgroepen en zeven buitenschoolse opvanglocaties. Er wordt wijkgericht gewerkt. IKC ontwikkeling met onderwijs en andere ontwikkelpartners is een belangrijk speerpunt waar goede stappen in zijn gemaakt. 100 betrokken collega’s vormen met elkaar een hechte en warme organisatie waarin naast de volle aandacht voor de kinderen en de ouders ook aandacht en zorg is voor elkaar. Kinderopvang SKR is ondernemend; ontwikkeling staat bij Kinderopvang SKR centraal: ontwikkeling van de kinderen, de medewerkers, de organisatie, de diensten en de externe samenwerkingsrelaties.

PEDAGOGISCH MEDEWERKERS GEZOCHT!

Voor kinderdagverblijf De Klimop Centrum zoeken wij vaste medewerkers (32 uur per week)
Samen met onze peuterspeelgroep en de basisschool werken wij bij deze locatie aan een integraal kind centrum waarin kinderopvang en onderwijs gearmd gaan. Er worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd en hier bieden wij kinderen vanaf 3 maanden tot aan het einde van de basisschool de ruimte om zich te ontwikkelen, te leren en te spelen. Dit doen wij met liefde, veel enthousiasme en creativiteit.

Bij onze BSO locaties zoeken wij medewerkers voorschoolse en naschoolse opvang (24 uur per week)
Ben jij creatief en neem je graag het initiatief bij leuke activiteiten? Of ben je juist sportief en gek op een potje voetbal of lijkt het je heerlijk om samen met de kinderen te koken? Bij ons is van alles mogelijk. Vakkundigheid, begeleiding, het samen doen en plezier hebben, staan daarbij voorop.

Liever op invalbasis werken? (20-22 uur per week)
Ben jij inzetbaar als invalkracht voor kinderdagverblijf, peuterspeelgroep en/of buitenschoolse opvang?
Ook dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Opleidingseisen: Benodigde papieren om in de kinderopvang te mogen werken, niveau 3 of 4.
Niet vereist, wel handig: taaltoets 3F, VE certificaat.

Solliciteren? Stuur vóór 25 mei 2020 een brief naar Bianca Blom (clustermanager) via b.blom@s-k-r.nl en laat haar daarin weten wat jij voor ons kan betekenen en stuur meteen je CV mee. Wees duidelijk in de brief op welke vacature je reageert. Bianca is voor al jouw vragen ook via email te bereiken of telefonisch op maandag tot en met donderdag via 0180-410896.

Zoek je een stageplaats?

Dan bieden wij jou een stageplaats aan op één van onze opvanglocaties. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met onze praktijkbegeleider Miranda Breevaart

Kwaliteit
Pedagogisch beleid
Werkwijze
Huisregels
Algemene voorwaarden
Inschrijven

“Wat een prettige lokatie voor mijn kinderen”