Kinderdagverblijf Andrea

Kinderdagverblijf Andrea ligt in de wijk Bolnes. Het gebouw, vroeger een basisschool, ligt midden in een woonwijk tegenover het winkelcentrum De Werf. Er is voldoende parkeergelegenheid. In hetzelfde gebouw is ook onze BSO Buitenbol gehuisvest.

Ruime locatie met veel speelhoeken

De locatie heeft zeer ruime en lichte lokalen voor de groepen en een grote speelhal. Op de locatie zijn verschillende speelhoeken gecreëerd. Kinderen kunnen daardoor niet alleen in de speelhoek in hun eigen groepsruimte spelen, maar tijdens het vrij spelen ook eens een kijkje nemen bij een andere groep.

Buiten spelen op grote speelplaats

De speelplaats buiten is groot omdat het een voormalige basisschool is. Het plein is voorzien van leuke speeltoestellen. Buiten spelen vinden wij een belangrijk onderdeel van de dag en dat doen wij zo vaak als mogelijk is.

Stimulerend aanbod aan activiteiten

Wij bieden een gevarieerd spelaanbod en leermogelijkheden met veel verschillend materiaal en speelgoed. Ons gemotiveerde team staat garant voor een veilige, leuke en stimulerende opvang van je kind.

Gezonde verantwoorde voeding

Gezonde voeding vinden wij belangrijk. Wij geven bijvoorbeeld als tussendoortje gezonde snacks (tomaat, komkommer, kaakje), geven thee van biologische oorsprong en schenken alleen limonadesiroop zonder kunstmatige zoetstoffen. Indien kinderen trakteren adviseren wij een gezonde traktatie, kijk bijvoorbeeld op www.gezondtrakteren.nl en www.gezonde-traktatie.nl. Wij houden uiteraard ook rekening met speciale wensen (allergie, geloofsovertuiging e.d.). Alleen bij uitstapjes of grote feesten worden weleens frietjes gehaald, pannenkoeken gebakken, of tosti’s of chips gegeten.

Rust en ritme

Elk kind is anders, elke leeftijdsgroep heeft andere behoeften, dus daarmee houden wij ook rekening. Dagelijks zijn er vaste onderdelen: samen in de kring, een activiteit, vrij spelen, eten en tanden poetsen, rusten of slapen. Maar elke dag is ook een beetje anders. De hele dag door wordt rekening gehouden met het kind als individu. Is het moe en heeft het rust nodig, dan krijgt dat kind dat ook. Even lekker in een stil hoekje op schoot of toch even naar bed.

Groepen

Op deze locatie hebben wij een babygroep, een dreumesgroep, een peutergroep en een 3+ groep.

Kinderdagverblijf Andrea
Noordstraat 54a
2987 CS Ridderkerk

T: 0180-410896
E: kdv.andrea@s-k-r.nl

Clustermanager:
Bianca Hogendoorn

Medewerker klantenservice:
Ingrid van Hattem

Open: maandag t/m vrijdag 7:30-18:00 uur
Verlengde opvang mogelijk vanaf 7:00 uur en tot 18:30 uur.

“Een gezellige locatie met veel speelruimte”