Buitenschoolse opvang De Bongerd2018-07-05T15:28:10+00:00

Buitenschoolse opvang De Bongerd

BSO De Bongerd is gelegen bij basisschool De Bongerd in de wijk Drievliet. Het maakt deel uit van het integraal kindcentrum ‘De Bongerd’. Door samenwerking tussen Kinderopvang SKR en basisschool De Bongerd wordt er op dit adres onderwijs, buitenschoolse opvang, een peuterspeelgroep (De Speelboom), buurtpreventie en brede school aangeboden.

Deze locatie is de ideale buitenschoolse opvangplek voor kinderen van basisschool De Bongerd.

BSO locatie met veel mogelijkheden, binnen en buiten

Er is van alles te doen op BSO De Bongerd. Er kan vrij gespeeld worden met speelgoed of je kunt er knutselen. Buiten spelen kan op het aangrenzende speelplein. Er zijn klimrekken, schommels en een voetbalveld. Regelmatig wordt er een creatieve of sportieve groepsactiviteit bedacht, waar de kinderen graag aan meedoen. Er wordt gedanst en gezongen, maar je mag er ook luieren met een boekje wanneer je moe bent van een schooldag. Wil je huiswerk maken? Dan is daar ook tijd voor op de BSO.
Kortom, BSO De Bongerd is een gezellige locatie, waar kinderen met plezier naar toe gaan.

Mogelijkheden BSO

Wij vangen bij BSO De Bongerd maximaal veertig kinderen op in twee groepen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar.
De groepen worden elk begeleid door twee pedagogisch medewerkers.

Er is voorschoolse en naschoolse opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdagmiddag is BSO De Bongerd gesloten. Kinderen die gebruik maken van de opvang op woensdag worden opgevangen bij BSO Oosterhonk in de wijk Oost.

De vakantieopvang voor kinderen van deze BSO is afhankelijk van het aantal aanwezige kinderen. Soms worden de groepen samengevoegd en is de opvang bij BSO Oosterhonk.

Buitenschoolse opvang De Bongerd
Patrijs 28
2986 CA Ridderkerk

in  CBS De Bongerd
in de wijk Drievliet

T: 0180-200053
E: bso.bongerd@s-k-r.nl

Locatiemanager: Anja Booi
E. a.booi@s-k-r.nl

Plaatsingsmedewerker: Maree Visser
E. maree@s-k-r.nl

Open: op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 7:30 tot 8:30 uur en vanaf 14:00 tot 18:00 uur.  Vanaf schooljaar 2018, ook op woensdag naschoolse opvang mogelijk!

Verlengde opvang mogelijk vanaf 7:00 uur en tot 18:30 uur.

Direct inschrijven

“Hier ontstaan vriendschappen”