Ben je in verwachting? Gefeliciteerd!

Je wilt natuurlijk nu alvast meer weten over de opvang voor wanneer je kindje straks is geboren en je weer zal gaan werken. Wij helpen je graag met het maken van een keuze voor één van onze opvanglocaties, zodat je nu kunt genieten van je zwangerschap en straks de opvang van je kindje goed geregeld is.

Advies over de beste opvang

Bij onze kinderdagverblijven zijn er verschillende opvangmogelijkheden. Precies wat het beste bij jou en je kindje past. Wil je hierover advies? Neem dan contact met ons op om te overleggen. Wij leggen je graag uit wat wij aan kinderopvang bieden en wat je bij ons kan verwachten.

Voor elke situatie een passende oplossing

Kinderopvang SKR biedt opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Wij hebben een speciale babygroep in de dagopvang, dagopvang voor peuters en kleuters, peuterspeelgroepen en buitenschoolse opvang.

Wij kunnen de opvang voor je regelen. Wij bieden je hele dagopvang, halve dagopvang en verlengde opvang vanaf 7.00 uur en tot 18.30 uur. Je kunt ook combineren, net wat bij jou past. Misschien zoek je 40 weken opvang, omdat je in het onderwijs werkt, ook dat is een mogelijkheid.

Kom een keertje kijken

Als je wilt, kun je de locatie van jouw keuze ook een keer vooraf bezoeken, zodat je ervaart hoe de sfeer aanvoelt op het kinderdagverblijf. Het is handig om een afspraak te maken voor een rondleiding bij de gewenste locatie. Binnenlopen mag altijd, maar na een afspraak kan je er zeker van zijn dat de pedagogisch medewerker-plus, meer tijd voor je vrijmaakt om je alles te vertellen over het kinderdagverblijf.

“Mijn kleintje gaat met veel plezier naar de opvang.”