Peuterspeelgroep De Peuterbol

Peuterspeelgroep De Peuterbol is gelegen binnen basisschool De Fontein in Bolnes.

Gezellige locatie met leuke speelruimte

Doordat de peuters binnen het schoolgebouw worden opgevangen kunnen ze alvast een beetje wennen aan de school. Het lokaal heeft veel daglicht en er is een leuke speelruimte en volop plek voor activiteiten.

Buiten spelen

Buiten spelen vinden wij een belangrijk onderdeel van de dag en dat doen wij zo vaak als mogelijk is. Wij maken hiervoor gebruik van het plein dat wij delen met de kleutergroepen van de basisschool.

Stimulerend aanbod aan activiteiten

Wij bieden een gevarieerd spelaanbod en leermogelijkheden met veel verschillend materiaal en speelgoed. Ons gemotiveerde team staat garant voor een veilige, leuke en stimulerende opvang van je kind.

Als tussendoortje bieden wij de kinderen gezonde snacks zoals tomaat of komkommer. Er hoeft ook geen drinken te worden meegegeven van thuis. Er wordt rekening gehouden met speciale wensen (allergie, geloofsovertuiging e.d.). Bij uitstapjes of grote feesten worden ook weleens frietjes gehaald, pannenkoeken gebakken, of tosti’s of chips gegeten.

Rust en ritme

Elk kind is anders, elke leeftijdsgroep heeft andere behoeften. Dagelijks zijn er vaste onderdelen: samen in de kring, een activiteit, vrij spelen. Maar elke dag is ook een beetje anders. Is je kind moe en heeft het even rust nodig, dan krijgt je peuter dat ook. Even lekker in een stil hoekje spelen of op schoot, mag ook.

Mogelijkheden

Peuterspeelgroep De Peuterbol is open op maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Deze locatie heeft één groep van maximaal 16 kinderen per dagdeel.

Peuterspeelgroep De Peuterbol
Scheldeplein 4
2987 EL Ridderkerk

bij CBS De Fontein
in de wijk Bolnes

T: 0180-200055
E: psg.peuterbol@s-k-r.nl

Clustermanager:
Bianca Hogendoorn

Medewerker klantenservice:
Ingrid van Hattem

Open: maandag t/m vrijdagochtend van 8.30 uur tot 12.30 uur.

“Ze maken hier zulke leuke knutseldingen, daar word ik als vader zelfs enthousiast van”