Buitenschoolse opvang de De Fontein

BSO locatie voor kinderen vanaf 7 jaar.
BSO De Fontein geeft oudere basisschool kinderen een ‘eigen’ plek binnen de opvang. Vanaf hun 7e jaar worden kinderen die BSO De Buitenbol bezoeken ook doorgeplaatst naar BSO De Fontein, waar zij nog meer uitgedaagd worden in spel en ontwikkeling. Zij kunnen heerlijk spelen in het onderwijsterras, dit is een mooie open ruimte die is ingericht voor vele leuke activiteiten, maar ze kunnen ook buiten op het schoolplein spelen en voetballen.
Er worden leuke knutsel of sportieve activiteiten aangeboden, speciaal gericht op deze leeftijdsgroep. Voor kinderen die lekker lui in een hoekje willen zitten met een boek of rustig huiswerk willen maken wordt ook voldoende ruimte geboden op deze locatie.

BSO De Fontein is gelegen in basisschool De Fontein in de wijk Bolnes en er is net als bij BSO De Buitenbol, voorschoolse, naschoolse opvang en vakantieopvang mogelijk.

De opvang op studiedagen en de naschoolse opvang op woensdag is voor kinderen van BSO De Fontein op BSO De Buitenbol. Dit komt ook voor tijdens schoolvakanties.

BSO De Fontein
Scheldeplein 4
2987 EL Ridderkerk

bij CBS De Fontein
in de wijk Bolnes

T: 0180-200212
E: bso.fontein@s-k-r.nl

Clustermanager: Bianca Hogendoorn

Medewerker klantenservice: Ingrid van Hattem

Open: maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 8:30 uur en vanaf 15.15 uur  tot 18:00 uur. Op woensdag vanaf 12.00 uur.

Verlengde opvang is mogelijk vanaf 7:00 uur en tot 18:30 uur.

Direct inschrijven

“Na een lange schooldag, languit op de bank met een boekje. Dat mag ook “