Buitenschoolse opvang Rijsoord

BSO Rijsoord voor CBS De Piramide Rijsoord is gelegen in Ridderkerk Rijsoord in het voormalige schoolgebouw van CBS  De Klimop. Vanaf 22 augustus 2022 is het hier mogelijk om gebruik te maken van de buitenschoolse opvang wanneer je kind naar basisschool De Piramide gaat.
De opvang voor deze school wordt normaal gesproken verzorgd door Yes! Kinderopvang maar de wachtlijst voor opvang is daar momenteel lang. Daarom bieden wij een oplossing. Deze BSO is een geweldig leuke buitenschoolse opvangplek voor kinderen van deze basisschool.

BSO locatie met veel mogelijkheden, binnen en buiten

Bij BSO Rijsoord kan er vrij gespeeld worden met speelgoed of je kunt er knutselen. Op het speelplein zijn speeltoestellen, een zandbak en een veld. Er worden regelmatig creatieve of sportieve groepsactiviteit georganiseerd en er wordt gedanst en gezongen.
Luieren met een boekje wanneer je moe bent van een schooldag mag ook. Of wil je huiswerk maken? Het kan allemaal op de BSO.
Kinderen komen graag, naar BSO Rijsoord

Mogelijkheden BSO

Wij vangen bij BSO Rijsoord maximaal 20 kinderen op in de leeftijd van 4 tot 13 jaar.
De groep wordt begeleid door twee pedagogisch medewerkers.

Er is voorschoolse en naschoolse opvang op alle dagen van de week mogelijk. De vakantieopvang voor kinderen van deze locatie is altijd bij BSO De Regenboog in Slikkerveer.

Buitenschoolse opvang Rijsoord
Gerard Alewijnszstraat 48
2988 XD Ridderkerk

voor CBS De Piramide Rijsoord
in de wijk Rijsoord

T: 0180-200052
E: bso.klimoprijsoord@s-k-r.nl

Clustermanager: Ilona van Evelingen

Medewerker klantenservice: Ingrid van Hattem

Opvang mogelijk: maandag t/m vrijdag van 7:30 uur tot 8:30 uur en in de middag op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14:45 uur tot 18:00 uur.
Op woensdagmiddag vanaf 12.00 uur.

Verlengde opvang mogelijk vanaf 7:00 uur en tot 18:30 uur.

“Ze verzinnen hier altijd zulke leuke activiteiten”