23 april 2021
Heb je recht op een vergoeding vanuit overheid of gemeente voor de kosten die je had in de tijd dat de opvang gesloten was? Kijk op de website van de sociale verzekeringsbank.

14 april 2021
Eindelijk mogen wij melden dat onze buitenschoolse opvang locaties weer open zullen gaan voor alle kinderen vanaf maandag 19 april aanstaande!

Natuurlijk zijn wij ontzettend blij om straks de kinderen weer te mogen ontvangen, maar volledige heropening van de buitenschoolse opvang is toch complexer dan we zouden wensen. Het waarborgen van de veiligheid voor kinderen en medewerkers vraagt nu om extra maatregelen in combinatie met aanscherping van de bestaande regels en afspraken.

Protocol aanscherping bestaande en aanvullende maatregelen kinderopvang en corona
Alle ouders hebben via het ouderportaal een bericht ontvangen met daarin het protocol waarin deze regels en afspraken worden beschreven. In dit document is het protocol ook te lezen.

Laten we ons met z’n allen houden aan deze regels en daarmee proberen om de opvang een veilige plek te laten zijn voor alle kinderen en medewerkers.

Beslisboom
Twijfel je nog of je kind naar de opvang mag bij gezondheidsklachten? Raadpleeg dan de Beslisboom.

Wij willen het volgende extra benadrukken:
Heeft een huisgenoot van het kind milde klachten (geen koorts en/of benauwdheid) en is deze persoon getest en in afwachting van de uitslag, dan mag het kind niet door deze persoon worden gebracht naar de opvang of worden opgehaald!

Kijk voor het actuele nieuws over Covid-19 met betrekking tot de kinderopvang op de website van het R.I.V.M. : https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/kinderen. Of lees meer informatie op de website van de overheid