Kinderopvang SKR

*
Bij kinderdagverblijf Baloe in de wijk Oost hebben wij een unieke babygroep! Informeer bij de plaatsingsmedewerker, er zijn nog maar enkele plaatsen vrij! 

*
Wist u al dat wij u verlengde peuteropvang van 7.30 uur tot 13.00 uur en buitenschoolse opvang aanbieden n de wijk Rijsoord!?

*
U zoekt verlengde opvang bij KDV of BSO? Wij hebben een vroege start arrangement vanaf 7.00 uur of late finish tot 18.30 uur.

*
Like ons ook op Facebook!

 
 

PSG De Klimop

Peuterspeelgroep De Klimop
Meester Treubstraat 3
2982 VN Ridderkerk
Tel. 06-46520581
E-mail: psg.klimop@s-k-r.nl

LRK nummer: 672594961

Uw peuter is welkom op Peuterspeelgroep De Klimop bij Christelijke Basisschool De Klimop in de wijk Centrum-West. Deze locatie is geopend van maandag- tot en met vrijdag-ochtend van 8.45 uur tot 11.45 uur en in de middag van 13.00 uur tot 16.00 uur op maandag en donderdag.

Op deze groep wordt voor- en vroegschoolse educatie aangeboden. Hierin zullen pedagogisch medewerkers en leerkrachten samenwerken. Het programma en de werkwijze in groep 1 en 2 van de basisschool sluit aan bij dat van de peuterspeelgroep. Dit maakt de overgang naar de basisschool makkelijker.
Doorstroom naar de aansluitende basisschool is echter geen verplichting. Iedere peuter is welkom op de peuterspeelgroep maar u kiest als ouder zelf naar welke basisschool uw kind straks gaat.

De peuters krijgen ook een bewegingsprogramma aangeboden:  'Peuters in beweging' dat speciaal is afgestemd op de peuterleeftijd en op het gedeelde speelplein van onze dagopvang en de basisschool zal uw kind veel plezier beleven.

 

In de volgende vakanties en feestdagen in het schooljaar 2017/2018  zijn onze peuterspeelgroepen gesloten:

Herfstvakantie: maandag 16 oktober t/m vrijdag 20 oktober

Kerstvakantie: vrijdag 22 december t/m vrijdag 5 januari

Voorjaarsvakantie: maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart

Goede Vrijdag: vrijdag 30 maart

2e Paasdag: maandag 2 april

Meivakantie: vrijdag 27 april t/m vrijdag 11 mei

Pinksterdag: maandag 21 mei

Zomervakantie: vrijdag 13 juli t/m vrijdag 24 augustus

 


Inspectierapport GGD: Elk jaar vindt er een inspectie plaats op de peuterspeelgroep, door de GGD Rotterdam-Rijnmond. Via deze link kunt u het laatste inspectierapport inzien.

 

Groep Groep
Thema-kaarten Thema-kaarten
Handjes wassen Handjes wassen
Entree Entree
Thema-kast Thema-kast
PSG De Kimop PSG De Klimop
Groep Groep
Poppenhoek Poppenhoek
Groep Groep