Kinderopvang SKR

*
Vanaf augustus 2018 zal Kinderopvang SKR de opvang verzorgen bij PSG De Stampertjes en BSO De Regenboog op CBS De Regenboog in Slikkerveer.
Wilt u gebruikmaken van één van deze opvangvormen vanaf augustus, dan kunt u zich op onze website al inschrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze plaatsingsmedewerkers.

*
Bij kinderdagverblijf Baloe in de wijk Oost hebben wij een unieke babygroep! 

*
In de wijk Rijsoord bij peuterspeelgroep Bambi kunt u ook terecht voor verlengde peuteropvang van 7.30 uur tot 13.00 uur.

*
Bij al onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties bieden wij u een vroege start arrangement aan vanaf 7.00 uur of late finish arrangement tot 18.30 uur.

*
Like ons ook op Facebook!

 
 

PSG Bamboebeer

Peuterspeelgroep Bamboebeer
Da Costalaan 1
2985 BC Ridderkerk
Tel. 0180-200041
E-mail: psg.bamboebeer@s-k-r.nl

LRK nummer: 566699138

Uw peuter is welkom op Peuterspeelgroep Bamboebeer bij Christelijke Basisschool De Wingerd in de wijk Oost en geopend op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdag-ochtend van 8.45 uur tot 11.45 uur. Op maandag en donderdag zijn de peuters daar ook in de middag welkom van 13.00 uur tot 16.00 uur. U kiest bij deze peutergroep altijd voor een ochtend en een middag.

Op deze peuterspeelgroep wordt voor- en vroegschoolse educatie aangeboden. Hierin zullen pedagogisch medewerkers en leerkrachten samenwerken. Het programma en de werkwijze in groep 1 en 2 van de basisschool sluit aan bij dat van de peuterspeelgroep. Dit maakt de overgang naar de basisschool makkelijker.

Doorstroom naar de aansluitende basisschool is echter geen verplichting. Iedere peuter is welkom op de peuterspeelgroep maar u kiest als ouder zelf naar welke basisschool uw kind straks gaat.

De peuters krijgen ook een bewegingsprogramma aangeboden: 'Peuters in beweging' dat speciaal is afgestemd op de peuterleeftijd. Op het gedeelde speelplein van onze dagopvang en de basisschool zal uw kind veel plezier beleven.

 

In de volgende vakanties en feestdagen in het schooljaar 2017/2018  zijn onze peuterspeelgroepen gesloten:

Herfstvakantie: maandag 16 oktober t/m vrijdag 20 oktober

Kerstvakantie: vrijdag 22 december t/m vrijdag 5 januari

Voorjaarsvakantie: maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart

Goede Vrijdag: vrijdag 30 maart

2e Paasdag: maandag 2 april

Meivakantie: vrijdag 27 april t/m vrijdag 11 mei

Pinksterdag: maandag 21 mei

Zomervakantie: vrijdag 13 juli t/m vrijdag 24 augustus


Inspectierapport GGD:
 Elk jaar vindt er een inspectie plaats op de peuterspeelgroep, door de GGD Rotterdam-Rijnmond. Via deze link kunt u het laatste inspectierapport inzien.

Speelhoek Speelhoek
Groepsruimte Groepsruimte
Keukentje Keukentje
Speelplein Speelplein
Groepsruimte Groepsruimte
Doorkijkje naar buiten Doorkijkje naar buiten
Speelplein Speelplein
Verschoontafel Verschoontafel
Entree Entree
Speelhoek Speelhoek
Hal Hal
Speelhoek Speelhoek