Kinderopvang SKR

*
Vanaf augustus 2018 zal Kinderopvang SKR de opvang verzorgen bij PSG De Stampertjes en BSO De Regenboog op CBS De Regenboog in Slikkerveer.
Wilt u gebruikmaken van één van deze opvangvormen vanaf augustus, dan kunt u zich op onze website al inschrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze plaatsingsmedewerkers.

*
Bij kinderdagverblijf Baloe in de wijk Oost hebben wij een unieke babygroep! 

*
In de wijk Rijsoord bij peuterspeelgroep Bambi kunt u ook terecht voor verlengde peuteropvang van 7.30 uur tot 13.00 uur.

*
Bij al onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties bieden wij u een vroege start arrangement aan vanaf 7.00 uur of late finish arrangement tot 18.30 uur.

*
Like ons ook op Facebook!

 
 

KDV De Klimop

Kinderdagverblijf De Klimop
Meester Treubstraat 3
2982 VN Ridderkerk
Tel. 0180-464294
E-mail: kdv.deklimop@s-k-r.nl
LRK nummer: 672594961

Kinderdagverblijf De Klimop ligt precies op de grens van Ridderkerk West en het Centrum. Het is onze kleinste locatie en gebouwd op het terrein van basisschool De Klimop. In deze basisschool is ook onze peuterspeelgroep gevestigd en wij verzorgen er de buitenschoolse opvang. Op deze locatie vindt u dus een volledig “dagarrangement voor uw kind”. dagopvang, buitenschoolse opvang, peuterspeelgroep en onderwijs. Kortom, uw kind kan hier van 0 tot 13 jaar terecht.

De groepsruimte van het kinderdagverblijf is ruim en licht, uitdagend ingericht met verschillende speelhoekjes. Dagelijks worden op alle ontwikkelingsgebieden activiteiten aangeboden, zoals lekker dansen op muziek, knutselen, lekker door de kruiptunnel heen en terug of gewoon lekker  spelen in de box en kijken naar de “grote”kinderen”.

Vanuit de groepsruimte stap je direct naar buiten de mooie speelplaats op.

Kinderdagverblijf De Klimop heeft één groep, met opvang voor maximaal zestien kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. 

Het team van KDV De Klimop wil u graag ontmoeten, kom gerust eens een kijkje nemen.

Meer informatie over Christelijke basisschool De Klimop, waar ons kinderdagverblijf in gehuisvest is kunt u hier vinden.

Inspectierapport GGD: Elk jaar vindt er een inspectie plaats op het kinderdagverblijf, door de GGD Rotterdam-Rijnmond. Via deze link kunt u het laatste inspectierapport inzien. 

Naar de halNaar de hal
KnutselkastKnutselkast
KinderkeukenKinderkeuken
LeeskastLeeskast
SlaapkamerSlaapkamer
Vanuit een andere hoekVanuit een andere hoek
GroepGroep
GroepsruimteGroepsruimte
BadkamerBadkamer
GarderobeGarderobe
Speelhoek
Onze keukenOnze keuken
Op de groepOp de groep
EntreeEntree