Kinderopvang SKR

*
Bij kinderdagverblijf Baloe in de wijk Oost hebben wij een unieke babygroep! Informeer bij de plaatsingsmedewerker, er zijn nog maar enkele plaatsen vrij! 

*
Wist u al dat wij u verlengde peuteropvang van 7.30 uur tot 13.00 uur en buitenschoolse opvang aanbieden n de wijk Rijsoord!?

*
U zoekt verlengde opvang bij KDV of BSO? Wij hebben een vroege start arrangement vanaf 7.00 uur of late finish tot 18.30 uur.

*
Like ons ook op Facebook!

 
 

KDV De Klimop

Kinderdagverblijf De Klimop
Meester Treubstraat 3
2982 VN Ridderkerk
Tel. 0180-464294
E-mail: kdv.deklimop@s-k-r.nl
LRK nummer: 672594961

Kinderdagverblijf De Klimop ligt precies op de grens van Ridderkerk West en het Centrum. Het is onze kleinste locatie en gebouwd op het terrein van basisschool De Klimop. In deze basisschool is ook onze peuterspeelgroep gevestigd en wij verzorgen er de buitenschoolse opvang. Op deze locatie vindt u dus een volledig “dagarrangement voor uw kind”. dagopvang, buitenschoolse opvang, peuterspeelgroep en onderwijs. Kortom, uw kind kan hier van 0 tot 13 jaar terecht.

De groepsruimte van het kinderdagverblijf is ruim en licht, uitdagend ingericht met verschillende speelhoekjes. Dagelijks worden op alle ontwikkelingsgebieden activiteiten aangeboden, zoals lekker dansen op muziek, knutselen, lekker door de kruiptunnel heen en terug of gewoon lekker  spelen in de box en kijken naar de “grote”kinderen”.

Vanuit de groepsruimte stap je direct naar buiten de mooie speelplaats op.

Kinderdagverblijf De Klimop heeft één groep, met opvang voor maximaal zestien kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. 

Het team van KDV De Klimop wil u graag ontmoeten, kom gerust eens een kijkje nemen.

Meer informatie over Christelijke basisschool De Klimop, waar ons kinderdagverblijf in gehuisvest is kunt u hier vinden.

Inspectierapport GGD: Elk jaar vindt er een inspectie plaats op het kinderdagverblijf, door de GGD Rotterdam-Rijnmond. Via deze link kunt u het laatste inspectierapport inzien. 

Naar de halNaar de hal
KnutselkastKnutselkast
KinderkeukenKinderkeuken
LeeskastLeeskast
SlaapkamerSlaapkamer
Vanuit een andere hoekVanuit een andere hoek
GroepGroep
GroepsruimteGroepsruimte
BadkamerBadkamer
GarderobeGarderobe
Speelhoek
Onze keukenOnze keuken
Op de groepOp de groep
EntreeEntree