Kinderopvang SKR

*
Vanaf augustus 2018 zal Kinderopvang SKR de opvang verzorgen bij PSG De Stampertjes en BSO De Regenboog op CBS De Regenboog in Slikkerveer.
Wilt u gebruikmaken van één van deze opvangvormen vanaf augustus, dan kunt u zich op onze website al inschrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze plaatsingsmedewerkers.

*
Bij kinderdagverblijf Baloe in de wijk Oost hebben wij een unieke babygroep! 

*
In de wijk Rijsoord bij peuterspeelgroep Bambi kunt u ook terecht voor verlengde peuteropvang van 7.30 uur tot 13.00 uur.

*
Bij al onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties bieden wij u een vroege start arrangement aan vanaf 7.00 uur of late finish arrangement tot 18.30 uur.

*
Like ons ook op Facebook!

 
 

KDV Calimero

Kinderdagverblijf Calimero
Bizetstraat 5
2983 BC Ridderkerk
Tel. 0180-464775
E-mail: kdv.calimero@s-k-r.nl

LRK nummer: 113187403

Kinderdagverblijf Calimero is groots in zijn kleinschaligheid.

Het unieke gebouw straalt voor groot en klein een prettige sfeer uit en ligt in de wijk Slikkerveer. De open groepsruimtes zijn rondom een mooie speelhal gecentreerd en voor de kinderen heerlijk om te verblijven. 

De activiteiten die aangeboden worden zijn gericht op alle ontwikkelingsaspecten, vaak uitgewerkt in verschillende thema’s. Jaarlijks wordt ook veel aandacht besteed aan festiviteiten, te denken aan: het jaarfeest, opa- en omaochtenden, Sinterklaas, Kerstfeest en nog veel meer. Ouders mogen hierbij niet ontbreken en worden uitgenodigd om de meeste festiviteiten mee te beleven. 

Rondom het kinderdagverblijf ligt een riant speelterrein waar alle kinderen naar hartelust kunnen spelen met zand, water en overige speelattributen. 

Kinderdagverblijf Calimero heeft drie groepen. De maximale groepsgrootte is twaalf en op elke groep vangen we kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. 

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust eens langs, u bent van harte welkom.

Inspectierapport GGD: Elk jaar vindt er een inspectie plaats op het kinderdagverblijf, door de GGD Rotterdam-Rijnmond. Via deze link kunt u het laatste inspectierapport inzien.

KDV Calimero
SlaapkamerSlaapkamer
KDV Calimero
HalHal
Gele groepGele groep
Gele groepGele groep
KDV Calimero
In de halIn de hal
KDV Calimero
SpeelpleinSpeelplein
BadkamerSanitair
Blauwe groepBlauwe groep
Badkamer Blauwe groepBadkamer
Op het speelpleinOp het speelplein