Kinderopvang SKR

*
Vanaf augustus 2018 zal Kinderopvang SKR de opvang verzorgen bij PSG De Stampertjes en BSO De Regenboog op CBS De Regenboog in Slikkerveer.
Wilt u gebruikmaken van één van deze opvangvormen vanaf augustus, dan kunt u zich op onze website al inschrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze plaatsingsmedewerkers.

*
Bij kinderdagverblijf Baloe in de wijk Oost hebben wij een unieke babygroep! 

*
In de wijk Rijsoord bij peuterspeelgroep Bambi kunt u ook terecht voor verlengde peuteropvang van 7.30 uur tot 13.00 uur.

*
Bij al onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties bieden wij u een vroege start arrangement aan vanaf 7.00 uur of late finish arrangement tot 18.30 uur.

*
Like ons ook op Facebook!

 
 

KDV Baloe

Kinderdagverblijf Baloe
Marsmanstraat 1
2985 BG Ridderkerk
Tel. 0180-421170
E-mail:kdv.baloe@s-k-r.nl

LRK nummer: 118128991

Kinderdagverblijf Baloe ligt op de grens van de wijk Ridderkerk Oost en Drievliet, dichtbij de buitenschoolse opvanglocatie Oosterhonk en grenzend aan basisschool De Wingerd, waar ook onze peuterspeelgroep Bamboebeer gehuisvest is.

De locatie beschikt over kindvriendelijke groepsruimtes en een mooie grote speelhal. Elke groepsruimte heeft een eigen sfeer en een gevarieerd aanbod aan speelgoed. Vanuit de groepsruimten stap je direct in de speelhal, waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen en zij zijn ook direct verbonden met de grote buitenspeelplaats die wij delen met de peuterspeelgroep en de kleuterklassen van de basisschool. Hier kunnen de kinderen rennen, fietsen, klimmen of spelen met zand.

Bij slecht weer mogen wij ook gebruikmaken van het speel (gymnastiek) lokaal van de basisschool.

Regelmatig worden er gezamenlijke activiteiten gedaan met de peuterspeelgroep en basisschool De Wingerd. De peuters van kinderdagverblijf Baloe doen mee met de kleuteractiviteiten van de basisschool, zoals o.a. het kabouterpad en het zomerfeest. Er worden ook kijkochtenden op school georganiseerd voor peuters vanaf 3 jaar. Zo raken de kinderen al spelenderwijs bekend met school en zal de overstap bij vier jaar gemakkelijker gaan. 

Kinderdagverblijf Baloe heeft drie groepen. twee peutergroepen en een babygroep.

Het team van kinderdagverblijf Baloe nodigt u graag uit om zelf sfeer te komen proeven op ons kinderdagverblijf. Loopt u gerust eens binnen en maak een afspraak voor een rondleiding. 

Inspectierapport GGD: Elk jaar vindt er een inspectie plaats op het kinderdagverblijf, door de GGD Rotterdam-Rijnmond. Via deze link kunt u het laatste inspectierapport inzien.

KDV Baloe
KDV Baloe
KDV Baloe
KDV Baloe