Kinderopvang SKR

*
Vanaf augustus 2018 zal Kinderopvang SKR de opvang verzorgen bij PSG De Stampertjes en BSO De Regenboog op CBS De Regenboog in Slikkerveer.
Wilt u gebruikmaken van één van deze opvangvormen vanaf augustus, dan kunt u zich op onze website al inschrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze plaatsingsmedewerkers.

*
Bij kinderdagverblijf Baloe in de wijk Oost hebben wij een unieke babygroep! 

*
In de wijk Rijsoord bij peuterspeelgroep Bambi kunt u ook terecht voor verlengde peuteropvang van 7.30 uur tot 13.00 uur.

*
Bij al onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties bieden wij u een vroege start arrangement aan vanaf 7.00 uur of late finish arrangement tot 18.30 uur.

*
Like ons ook op Facebook!

 
 

KDV Andrea

Kinderdagverblijf Andrea
Noordstraat 54a        
Tel. 0180-410896
E-mail: kdv.andrea@s-k-r.nl

LRK nummer: 659235638

Kinderdagverblijf Andrea ligt in de wijk Bolnes. Het gebouw, vroeger een basisschool, ligt midden in een woonwijk, tegenover het winkelcentrum De Werf.  In hetzelfde gebouw is ook BSO Buitenbol gehuisvest. De locatie heeft door de vroegere bestemming van het pand de beschikking over zeer ruime en lichte groepen en een grote speelhal. Ook de speelplaats buiten is groot en voorzien van leuke speeltoestellen. Verdeeld over de groepsruimten zijn verschillende speelhoeken gecreëerd. Hierdoor worden kinderen uitgenodigd tijdens het vrij spelen ook eens een kijkje in een andere groepsruimte te nemen. Met de activiteiten overdag zorgen wij voor een gevarieerd speel- en leeraanbod met veel verschillend materiaal en speelgoed. Het gemotiveerde team staat garant voor een veilige, leuke en gezellige opvang van uw kind.

In drie groepen vangen we op dit kinderdagverblijf kinderen op in de leeftijd van 0-4 jaar. De maximale groepsgrootte is twaalf kinderen. 

Inspectierapport GGD: Elk jaar vindt er een inspectie plaats op het kinderdagverblijf, door de GGD Rotterdam-Rijnmond. Via deze link kunt u het laatste inspectierapport inzien.

SpeelhalSpeelhal
GroepsruimteGroepsruimte
EntreeEntree
BadkamerBadkamer
KeukenKeuken
SlaapkamerSlaapkamer
Buiten, speelplaatsBuiten, speelplaats