Kinderopvang SKR

*
Bij kinderdagverblijf Baloe in de wijk Oost hebben wij een unieke babygroep! Informeer bij de plaatsingsmedewerker, er zijn nog maar enkele plaatsen vrij! 

*
Wist u al dat wij u verlengde peuteropvang van 7.30 uur tot 13.00 uur en buitenschoolse opvang aanbieden n de wijk Rijsoord!?

*
U zoekt verlengde opvang bij KDV of BSO? Wij hebben een vroege start arrangement vanaf 7.00 uur of late finish tot 18.30 uur.

*
Like ons ook op Facebook!

 
 

KDV Andrea

Kinderdagverblijf Andrea
Noordstraat 54a        
Tel. 0180-410896
E-mail: kdv.andrea@s-k-r.nl

LRK nummer: 659235638

Kinderdagverblijf Andrea ligt in de wijk Bolnes. Het gebouw, vroeger een basisschool, ligt midden in een woonwijk, tegenover het winkelcentrum De Werf.  In hetzelfde gebouw is ook BSO Buitenbol gehuisvest. De locatie heeft door de vroegere bestemming van het pand de beschikking over zeer ruime en lichte groepen en een grote speelhal. Ook de speelplaats buiten is groot en voorzien van leuke speeltoestellen. Verdeeld over de groepsruimten zijn verschillende speelhoeken gecreëerd. Hierdoor worden kinderen uitgenodigd tijdens het vrij spelen ook eens een kijkje in een andere groepsruimte te nemen. Met de activiteiten overdag zorgen wij voor een gevarieerd speel- en leeraanbod met veel verschillend materiaal en speelgoed. Het gemotiveerde team staat garant voor een veilige, leuke en gezellige opvang van uw kind.

In drie groepen vangen we op dit kinderdagverblijf kinderen op in de leeftijd van 0-4 jaar. De maximale groepsgrootte is twaalf kinderen. 

Inspectierapport GGD: Elk jaar vindt er een inspectie plaats op het kinderdagverblijf, door de GGD Rotterdam-Rijnmond. Via deze link kunt u het laatste inspectierapport inzien.

SpeelhalSpeelhal
GroepsruimteGroepsruimte
EntreeEntree
BadkamerBadkamer
KeukenKeuken
SlaapkamerSlaapkamer
Buiten, speelplaatsBuiten, speelplaats