Kinderopvang SKR

*
Vanaf augustus 2018 zal Kinderopvang SKR de opvang verzorgen bij PSG De Stampertjes en BSO De Regenboog op CBS De Regenboog in Slikkerveer.
Wilt u gebruikmaken van één van deze opvangvormen vanaf augustus, dan kunt u zich op onze website al inschrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze plaatsingsmedewerkers.

*
Bij kinderdagverblijf Baloe in de wijk Oost hebben wij een unieke babygroep! 

*
In de wijk Rijsoord bij peuterspeelgroep Bambi kunt u ook terecht voor verlengde peuteropvang van 7.30 uur tot 13.00 uur.

*
Bij al onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties bieden wij u een vroege start arrangement aan vanaf 7.00 uur of late finish arrangement tot 18.30 uur.

*
Like ons ook op Facebook!

 
 

BSO Oosterhonk

BSO Oosterhonk 
Da Costalaan 3a
2985 BC Ridderkerk
Tel. 0180-432323
E-mail: bso.oosterhonk@s-k-r.nl

LRK nummer: 277129084

BSO Oosterhonk ligt in de wijk Oost en is gelegen net buiten het centrum van Ridderkerk. Kinderdagverblijf Baloe en peuterspeelgroep Bamboebeer liggen om de hoek. Voor alle scholen uit de wijken Oost, Centrum en Rijsoord verzorgen wij hier de buitenschoolse opvang. 

De kinderen worden in drie verschillende groepen opgevangen. Alle groepen zijn open en vrolijk ingericht en bieden ruimte voor allerlei activiteiten. De kinderen kunnen knutselen, bouwen, met de poppen of de auto's spelen of tafeltennissen. We koken met de kinderen of doen een groepsspel.

Op elke groep worden maximaal twintig kinderen opgevangen en er werken totaal zes pedagogisch medewerkers op BSO Oosterhonk.
 
Voor buitenactiviteiten gaan we regelmatig naar het Oosterpark en naar de kinderboerderij. We beschikken over een eigen grote speelplaats met veel buitenspeelgoed. Ook hebben de kinderen altijd veel plezier in de naast de BSO gelegen speeltuin waar klimrekken staan en waar zij kunnen voetballen.

Er valt van alles te beleven op BSO Oosterhonk maar lekker onderuit, luieren met een boekje, mag ook natuurlijk!

Inspectierapport GGD: Elk jaar vindt er een inspectie plaats door de GGD Rotterdam-Rijnmond. Via deze link kunt u het laatste inspectierapport inzien.  

Blauwe groep Blauwe groep
Gele groep Leeshoekje gele groep
Gele groep (De bezige bijtjes) Winkeltje gele groep
entree BSO Oosterhonk entree BSO Oosterhonk
Buiten Buitenspeelplaats
Knutseltafel groene groep Knutseltafel groene groep
Gele groep Gele groep
TV en spellenkast TV en spellenkast
Groene groep Groene groep
Entree hal Entree hal
Zithoek groene groep Zithoek groene groep
Entree naar Groene groep Entree naar groene groep
TV en computerspelen TV en computerspelen
Poppenhoek groene groep Poppenhoek groene groep
Blauwe groep Blauwe groep
Gele groep Poppenhoek gele groep
Poppenhoek groene groep Poppenhoek groene groep
Gele groep Gele groep