Kinderopvang SKR

*
Vanaf augustus 2018 zal Kinderopvang SKR de opvang verzorgen bij PSG De Stampertjes en BSO De Regenboog op CBS De Regenboog in Slikkerveer.
Wilt u gebruikmaken van één van deze opvangvormen vanaf augustus, dan kunt u zich op onze website al inschrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze plaatsingsmedewerkers.

*
Bij kinderdagverblijf Baloe in de wijk Oost hebben wij een unieke babygroep! 

*
In de wijk Rijsoord bij peuterspeelgroep Bambi kunt u ook terecht voor verlengde peuteropvang van 7.30 uur tot 13.00 uur.

*
Bij al onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties bieden wij u een vroege start arrangement aan vanaf 7.00 uur of late finish arrangement tot 18.30 uur.

*
Like ons ook op Facebook!

 
 

BSO De Klimop Centrum

BSO De Klimop
Meester Treubstraat 3
2982 VN Ridderkerk
Tel. 0180-464294
E-mail: info@s-k-r.nl

LRK nummer: 149953550

In het schoolgebouw van de gelijknamige basisschool is er een gezellige groep ingericht waar kinderen van deze basisschool welkom zijn op de voor- en na- schoolse opvang. 

BSO De Klimop is geopend tijdens de schoolweken van 7.30 uur tot 8.30 uur en op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.00 uur tot 18.00 uur. Verlengde opvang is hier ook mogelijk vanaf 7.00 uur en tot 18.30 uur. Op woensdagmiddag worden de kinderen opgevangen op BSO Oosterhonk.


Alle dagen, behalve op woensdag, is er een verlengde schooldag van 14.00 uur tot 15.00 uur. Uw kind hoeft dit niet te missen en kan nog gezellig meedoen met alle leuke activiteiten in dat uur. Daarna haalt een pedagogisch medewerker van Kinderopvang SKR uw kind op bij de activiteit en ook bij de BSO zal uw kind zich niet vervelen. 

In de groep is van alles te doen: Er is knutselmateriaal en er zijn spelletjes en leesboeken. Er kan gespeeld worden met poppen, auto's, blokken, lego. Natuurlijk kunnen de kinderen ook buitenspelen op het schoolplein en voor wie dat leuk vindt is het zelfs mogelijk om een kijkje te nemen bij het naastgelegen kinderdagverblijf en daar gezellig aan een activiteit mee te doen.

Inspectierapport GGD: Elk jaar vindt er een inspectie plaats door de GGD Rotterdam-Rijnmond. Via deze link kunt u het laatste inspectierapport inzien.