Kinderopvang SKR

*
Bij kinderdagverblijf Baloe in de wijk Oost hebben wij een unieke babygroep! Informeer bij de plaatsingsmedewerker, er zijn nog maar enkele plaatsen vrij! 

*
Wist u al dat wij u verlengde peuteropvang van 7.30 uur tot 13.00 uur en buitenschoolse opvang aanbieden n de wijk Rijsoord!?

*
U zoekt verlengde opvang bij KDV of BSO? Wij hebben een vroege start arrangement vanaf 7.00 uur of late finish tot 18.30 uur.

*
Like ons ook op Facebook!

 
 

BSO Buitenbol

BSO Buitenbol
Schiestraat 1        
2987 CV Ridderkerk    
Tel. 0180-417945
E-mail: bso.buitenbol@s-k-r.nl

LRK nummer: 170039341

BSO Buitenbol ligt in de wijk Bolnes direct naast kinderdagverblijf Andrea. 
Deze locatie ligt dichtbij de twee scholen in de wijk en tegenover winkelcentrum De Werf. Het is een locatie waar maximaal 40 kinderen per dag welkom zijn. De twee groepen zijn in vrolijke kleuren geschilderd en gezellig ingericht.

De kinderen kunnen zich er prima vermaken. Binnen zijn er uitdagende activiteiten te doen voor de kinderen, zoals knutselen, spelletjes of spelen aan de voetbaltafel. We doen natuurlijk ook vaak groepsactiviteiten. Wie zin heeft, mag meedoen.

Het ruime buitenterrein biedt gelegenheid voor allerlei activiteiten, zoals voetballen, skaten en fietsen.

Zit uw kind op een basisschool in de Wijk Bolnes dan is dit de ideale opvanglocatie voor voorschoolse- en naschoolse opvang. 

Vakantieopvang is op BSO Oosterhonk in de wijk Oost, of als anders aangegeven op deze locatie. Dit hoort u altijd ruim voordat de schoolvakantie begint.

Op BSO Buitenbol is het altijd leuk! De pedagogisch medewerkers staan met open armen voor uw kinderen klaar.

Inspectierapport GGD: Elk jaar vindt er een inspectie plaats door de GGD Rotterdam-Rijnmond. Via deze link kunt u het laatste inspectierapport inzien.

Buiten Buiten
Etage Etage
Groepsruimte Groepsruimte
Hal Hal
Entree Entree
Groepsruimte Groepsruimte