Kinderopvang SKR

*
Vanaf augustus 2018 zal Kinderopvang SKR de opvang verzorgen bij PSG De Stampertjes en BSO De Regenboog op CBS De Regenboog in Slikkerveer.
Wilt u gebruikmaken van één van deze opvangvormen vanaf augustus, dan kunt u zich op onze website al inschrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze plaatsingsmedewerkers.

*
Bij kinderdagverblijf Baloe in de wijk Oost hebben wij een unieke babygroep! 

*
In de wijk Rijsoord bij peuterspeelgroep Bambi kunt u ook terecht voor verlengde peuteropvang van 7.30 uur tot 13.00 uur.

*
Bij al onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties bieden wij u een vroege start arrangement aan vanaf 7.00 uur of late finish arrangement tot 18.30 uur.

*
Like ons ook op Facebook!

 
 

BSO De Bongerd

BSO De Bongerd
Patrijs 28
2986 CA Ridderkerk
telefoonnummer: 0180-200053
E-mail: bso.bongerd@s-k-r.nl

LRK nummer: 224416571

BSO De Bongerd is gelegen aan de Patrijs 28 in de wijk Drievliet in het gebouw van basisschool De Bongerd. Het maakt deel uit van het integraal kindcentrum "De Bongerd"
Door samenwerking met Kinderopvang SKR en basisschool De Bongerd wordt er op dit adres onderwijs, buitenschoolse opvang, een peuterspeelgroep (De Speelboom), buurtpreventie en brede school aangeboden. 

Deze BSO is de ideale buitenschoolse opvangplek voor kinderen van deze basisschool maar ook als uw kind naar basisschool De Botter, of De Ark gaat, dan is het van harte welkom bij BSO De Bongerd.

Er is van alles te doen op BSO De Bongerd; er kan vrij gespeeld worden met speelgoed of je kunt er knutselen maar ook buiten op het schoolplein is het leuk. Er zijn klimrekken, schommels en een voetbalveld. Regelmatig wordt er een creatieve of sportieve groepsactiviteit bedacht, waar de kinderen graag aan meedoen. Er wordt gedanst en gezongen maar je mag er ook luieren met een boekje wanneer je moe bent van een schooldag. Wil je huiswerk maken? Dan is daar ook tijd voor op de BSO. Kortom; BSO De Bongerd is een gezellige locatie, waar kinderen met plezier naar toe gaan.

Wij vangen bij BSO De Bongerd maximaal veertig kinderen in twee groepen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. 
De groepen wordt begeleidt door twee pedagogisch medewerkers. Er is voorschoolse en naschoolse opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdagmiddag is BSO De Bongerd gesloten. Kinderen die gebruik maken van de opvang op woensdag worden opgevangen op BSO Oosterhonk in de wijk Oost.

De vakantieopvang voor kinderen van deze BSO is afhankelijk van het kindaantal, op deze locatie of op BSO Oosterhonk. 

Inspectierapport GGD: Elk jaar vindt er een inspectie plaats door de GGD Rotterdam-Rijnmond. Via deze link kunt u het laatste inspectierapport inzien. 

 

Naar de hal Naar de hal
Poppenhoek Poppenhoek
Entree Entree
Speelplein Speelplein
Toiletruimte Toiletruimte
De chill-plek De chill-plek
Poppenhoek en keuken Poppenhoek en keuken
Eettafel Eettafel
Speelhuis Speelhuis
Garderobe Garderobe
Groepsruimte Groepsruimte
De hal De hal
De chill-plek De chill-plek