Kinderopvang SKR

*
Bij kinderdagverblijf Baloe in de wijk Oost hebben wij een unieke babygroep! Informeer bij de plaatsingsmedewerker, er zijn nog maar enkele plaatsen vrij! 

*
Wist u al dat wij u verlengde peuteropvang van 7.30 uur tot 13.00 uur en buitenschoolse opvang aanbieden n de wijk Rijsoord!?

*
U zoekt verlengde opvang bij KDV of BSO? Wij hebben een vroege start arrangement vanaf 7.00 uur of late finish tot 18.30 uur.

*
Like ons ook op Facebook!

 
 

Over Kinderopvang SKR

Sinds 1974 is Kinderopvang SKR de professionele dienstverlener in opvang van kinderen van 0 tot 13 jaar.

Onze kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en buitenschoolse opvang bevinden zich verspreid over verschillende wijken van Ridderkerk.
Alle kinderdagverblijven liggen in de nabijheid van onze buitenschoolse opvanglocaties.
In of nabij de basisscholen van de vereniging PCPO (Protestant Christelijk Primair Onderwijs) zijn onze peuterspeelgroepen gevestigd. Kinderopvang SKR is de grootste organisatie voor kinderopvang in Ridderkerk.

Kinderopvang SKR biedt een warme omgeving, waarin kinderen zichzelf mogen zijn en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Onze medewerkers ondersteunen de kinderen op een liefdevolle manier om tot bloei te komen. Samen met ouders voelen wij ons verantwoordelijk voor de opvoeding en ontwikkeling van de kinderen.